FII #WORLDREADY

Nu te opri, continuă Award-ul. Doar pentru că stăm acasă, asta nu înseamnă că nu ne putem implica în cadrul programului Duke of Edinburgh’s Award. Fii creativ, flexibil, fă mai multe lucruri cu mai puțin!

Milioane de tineri din întreaga lume au fost afectați de pandemia COVID-19. Multe locuri, școli și organizații de tineret au fost închise, oamenii fiind nevoiți să stea în casă pentru a reduce răspândirea virusului. 

Pentru participanții Award din aceste zone afectate, acest lucru înseamnă că progresul lor a fost amânat deoarece multe dintre activități au loc de obicei în cadrul școlii, organizației sau în preajma acestora, locuri care momentan au fost închise. Cu toate acestea, sunt multe moduri prin care tinerii își pot continua și de acasă activitățile pentru secțiunile de Abilități personale, Voluntariat și Activități fizice, pentru a asigura continuarea progresului, precum și combaterea rutinei și a anxietății inevitabile cu care mulți dintre eu au de-a face.

Aceste timpuri aduc multe provocări, iar viața cu care suntem obișnuiți s-a schimbat radical. Dar Award-ul este aici să ajute. Prin continuarea aventurii Award, tinerii pot să devină mai rezistenți, să aibă grijă de sănătatea lor fizică și mentală și să-și sprijine comunitățile în momente în care e nevoie mai mult ca niciodată. Este timpul să fim #WORLDREADY.