Curs Supraveghetori și Evaluatori

Centre Award Oportunitati internationale 8 1

Ești pasionat de ieșirile în natură și ai abilități tehnice în activitățile outdoor? În cadrul acestui curs vei primi informațiile necesare pentru a deveni un supraveghetor și evaluator Award și vei putea oferi sprijin tinerilor în organizarea și derularea călătoriilor de aventură pe care tinerii le parcurg.

Rolul de supraveghetor și evaluator al călătoriilor din cadrul secțiunii de aventură este una dintre cele mai îndrăgite roluri din programul Award. Este important ca persoanele interesate să dețină cunoștințe de orientare pe hartă și pe teren, echipament, leadership, supraviețuire, să le placă să petreacă timp în aer liber și să aibă suficientă experiență în expediții montane pentru a putea să ghideze participanții în călătorii.

Un supraveghetor este capabil să pregătească un grup de participanți pentru parcurgerea cu succes a călătoriei din cadrul secțiunii de Aventură. Un evaluator este capabil să evalueze obiectiv activitățile participanților pe parcursul călătoriei și să asigure respectarea standardelor Award.

Grup țintă: membri cluburi montane, profesori, lucrători de tineret, adulți voluntari, părinți.

Adventurous Journey