Worldready Fii worldready
Worldready Fii worldready
Worldready Fii worldready

Worldready Fii worldready

previous arrow
next arrow

Despre programul Award

The Duke of Edinburgh’s International Award este un program educațional non-formal global care recunoaște și sărbătorește realizările tinerilor în afara sălii de clasă.

Programul Award permite tinerilor să descopere de ceea ce sunt pasionați, indiferent de mediul lor economic, cultural sau de accesul la resurse.

Prin dezvoltarea de abilități universale și transferabile, de la creșterea nivelului de fitness, cultivarea unui sentiment de aventură și activități de voluntariat în comunitatea din care fac parte, Award-ul îi inspiră pe tineri să preia controlul, să facă propriile alegeri și să-și construiască propriul program unic, ajutându-i să-și găsească scopul, pasiunea și locul în lume.

Cum funcționează

Pentru a lua parte la programul Award este nevoie de implicare, spirit de aventură, putere de decizie, stabilire clară de obiective și perseverență în atingerea lor.

Nu va fi ușor, însă sentimentul de reușită pe care îl vei avea te va face să simți la finalul acestei călătorii că a meritat, pentru că va fi ceva ce ai făcut doar pentru TINE! Arată grozav și atractiv, de asemenea, în aplicațiile pentru universități, pentru bursele școlare, în CV-uri sau aplicarea la un loc de muncă.

5. mesaj implicare tineri n