Centre Award Oportunitati internationale 4
Centre Award Oportunitati internationale 4
Centre Award Oportunitati internationale 4

Deliver the Award

Centre Award Oportunitati internationale 4

Deliver the Award

previous arrow
next arrow

Derulează programul Award

Orice instituție care lucrează direct cu tinerii poate deveni membru al comunității Award și poate aplica pentru a obține licența și oferi programul în comunitatea sa. În timp ce programul are aceeași structură în întreaga lume, puterea sa provine din capacitatea de a fi adaptat la nevoile sau dorințele specifice fiecărui tânăr cu vârsta cuprinsă între 14 și 24 de ani.

Fii parte dintr-o rețea internațională de operatori Award, prezentă în peste 130 de țări și teritorii din întreaga lume, adu un impact pozitiv în viețile tinerilor și a comunităților din care faceți parte și oferă oportunități de dezvoltare profesională pentru cadrele didactice sau lucrători de tineret.

În același timp, programul Award oferă un cadru care se integrează perfect în a ceea ce faceți și vă sprijină în lucrul cu tinerii, descoperindu-și noi abilități sau dezvoltându-le pe cele existente. 

Instituțiile care se înscriu pentru a implementa Award-ul se alătură unei comunități fantastice, cu membri care doresc să folosească acest cadru pentru a sprijini tinerii să-și găsească scopul, pasiunea și locul în lume.

Centrele Award sunt instituții și organizații care aleg să se asocieze cu programul pentru a-l oferi tinerilor și membrilor din comunitatea lor.

Un Centru Award este în general asociat cu o organizație de tineret, cum ar fi o școală, un centru comunitar, club sportiv sau o asociație de studenți.

Partenerii care aleg să colaboreze cu The Duke of Edinburgh’s International Award lucrează cu sute de mii de operatori implicați în lucrul cu tinerii din țară și din întreaga lume, inclusiv școli, organizații de tineret, centre de plasament sau reeducare pentru tineri, asociații studențești, cluburi sportive, universități și companii.

Nu trebuie să fii tu însuți finalizator al programului Award pentru a fi voluntar și a susține tinerii să își descopere potențialul.

De la Lideri Award la profesori și lucrători de tineret, există un număr mare de oportunități oferite pentru adulți în țără și în întreaga lume.