alumni
alumni

Reţeaua Alumni

Vrei să duci programul Award la un nivel superior? Devino parte din reţeaua de Alumni Award! 

Suntem o reţea de tineri care aduce împreună finalizatori şi participanţi de la toate nivelurile programului The Duke of Edinburgh’s International Award. Conectăm tinerii care vor să îşi petreacă timpul activ şi cu sens. 

Organizăm întâlniri informale, evenimente outdoor şi expediţii internaţionale. Reţeaua Alumni oferă oportunitatea finalizatorilor Award să se reconecteze, să împărtăşească şi să acceseze oportunităţi unice. 

Ca finalizator al unui nivel al programului Award, eşti parte dintr-o reţea globală, prezentă în peste 130 de ţări şi teritorii, oferind acces tinerilor la oportunităţi de extindere a principiilor de învăţare a programului Award.

ALĂTURĂ-TE ASTĂZI şi începe să beneficiezi de:

  • Oportunitatea de a întâlni noi prieteni, să împărtăşeşti experienţele tale şi să fii inspirat de poveştile celorlalţi tineri
  • Invitaţii la evenimente de networking profesionale
  • Oportunitatea de a acumula experienţe valoroase şi cunoştinţe valoroase despre organizarea de evenimente şi modalitatea de funcţionare şi management a unei organizaţii non profit
  • Aventuri, evenimente outdoor şi expediţii internaţionale
  • Dacă eşti participant, poţi face voluntariat în reţea

Conectare

Participați la discuții și forumuri online prin intermediul rețelei Alumni. Aceste rețele sociale sunt concepute pentru a vă permite să dezvoltați discuții semnificative între alți membri Alumni pe probleme care îi afectează pe tineri, probleme de carieră sau probleme generale de viață.

Voluntariat

Susținem multe organizații de caritate care sunt întotdeauna dornice de voluntari. De asemenea, căutăm parteneri care să organizeze și să desfășoare evenimente alături de noi.

Puteţi deveni Lider, Supraveghetor sau Evaluator, adulții care joacă unul dintre cele mai importante roluri în cadrul programului Award, oferind o experiență valoroasă tinerilor. Sprijinul oferit de acești mentori adulți este vital pentru a ajuta un tânăr să-și finalizeze cu succes programul Award și se asigură că are parte de cea mai bună experiență posibilă.

Cum să devii membru

Dacă ai nevoie de mai multe informaţii despre cum să devii membru activ, scrie-ne la office@dofe.ro. 

129971556 1841735129326084 1995521775781196636 n

Umăreşte programul Award