Design fără titlu (1) (1)
Design fără titlu (1) (1)

Începe programul Award

Dacă ai între 14 şi 24 ani, îţi poţi crea propriul program prin trei activităţi pe care le practici deja în fiecare săptămână: activități fizice, abilităţi personale şi voluntariat. Pentru a finaliza, te așteaptă și o activitate outdoor, plină de aventură, alături de prieteni. În plus, vei primi un certificat de prestigiu, recunoscut oriunde în lume.

Pentru a te înscrie pe platforma Online Record Book accesează următoru

De ce am lansat platforma Online Record Book (ORB)?
Cu ajutorul platformei ORB îți va fi mult mai uşor să scrii despre o activitate sau să adăugi fotografii direct pe pagina ta. În plus, oferă o perspectivă mult mai clară despre cum îți poți îndeplini obiectivele pentru că procentele sunt afişate la toate secțiunile programului. Şi, mai mult decât atât, poți să îți înregistrezi progresul chiar în timp ce aştepți autobuzul. Există două aplicații, una este pentru lideri şi cealaltă este pentru participanţi. Aplicaţiile comunică între ele şi pot să ofere informaţii cu ajutorul unei simple notificări mobile.

Există și o aplicație pentru telefon?

ORB Participant – Aplicația pentru telefon din Playstore te va ajuta să îți urmărești mult mai ușor progresul în activitatea aleasă. În plus, te ajută să îți înregistrezi rapid activitatea şi de a avea o imagine clară a modului în care îți atingi obiectivele. Există două aplicaţii, una este pentru lideri şi cealaltă este pentru participanţi. Aplicaţiile comunică între ele şi pot să ofere informaţii cu ajutorul unei simple notificări mobile.

Pe ce platformă funcționează aplicația?
În prezent aplicația funcţionează pe Android şi iOS. Poate fi folosită, de asemenea, pe iPad-uri și tablete Android.

Ce se întâmplă cu progresul pe vechiul sistem?

Progresul poate fi găsit cu uşurinţă în noua interfaţă. Te rugăm să faci o scurtă verificare, iar dacă întâmpini orice problemă, contactează-ne la office@dofe.ro.

Link-uri și ghiduri utile
Aici poţi găsi ghiduri și tutoriale, care îți vor face viaţa mai uşoară:
PARTICIPANT’S USER GUIDE FOR THE ORB WEB INTERFACE
PARTICIPANT’S USER GUIDE FOR THE ORB APP

264871050 288921339701407 3109950512460840930 n
Urmărește programul Award