Implica-te

Tu decizi când eşti gata, pentru a reuşi. Award-ul nu este un sprint, este un maraton. În DofE tu câştigi atunci cand îţi depăşeşti propriile limite iar astfel vei da dovadă de perseverenţă şi determinare.

Mai multe informatii

Sectiuni

În program, fiecare participant îşi stabileşte activităţile şi îşi atinge obiectivele la fiecare dintre cele patru secţiuni, iar la nivelul de Aur, participă la o secţiune adiţională –
Proiectul rezidenţial.

Mai multe informatii

Avantaje

Participanţii Award ce finalizează programul primesc un certificat ce este recunoscut de către şcoli şi angajatorii din ţară şi din străinătate. De asemeni, tânărul va dobândi abilităţi şi experienţe utile în ...

Mai multe informatii

Patron

Prin rolul meu simbolic ca Patron al programului în România, sper ca misiunea noastră de a oferi demnitate, încredere şi speranţă miilor de tineri români.

În această misiune, atât Familia Regală cât şi eu însămi vom fi parteneri implicaţi. Ceea ce ne propunem să facem este mai mult decât a construi vieţi – este un ajutor în a forma şi întări noile generaţii de care România are nevoie pentru propriul ei viitor.

Sponsori