Celebrating food around the world – Sărbătorind mâncarea în jurul lumii

Celebrating food around the world - Sărbătorind mâncarea în jurul lumii

 

Comunitatea Soțiilor Șefilor de Misiune (SPOHOM) din București este un grup informal al soțiilor ambasadorilor și însărcinaților cu afaceri din România care pune la dispoziție o rețea de comunicare socială pentru schimb de experiențe și sprijin reciproc.


Conceput ca un proiect de diplomație culturală combinat cu o strângere de fonduri, scopul al cărții bilingve a fost să facă accesibile culturile din care provin membrele noastre prin intermediul limbajului universal al gastronomiei, precum și strângerea de fonduri de care să beneficieze tinerii înscriși în programul Award.


Cartea cuprinde 26 de rețete ale membrelor noastre, dar și o contribuție specială a Majestății Sale. Fiecare rețetă este precedată de o scurtă introducere istorică sau personală și însoțită de o varietate de fotografii, incluzând și câteva cu locurile de luat masa din reședințele ambasadorilor. Cuprinzând aperitive, feluri principale, garnituri și deserturi, fiecare rețetă se bazează pe ingrediente locale disponibile și a fost încercată cu atenție pentru a putea fi reprodusă.

Pentru mai multe detalii vă rugăm să ne contactați la adresa de email  office@dofe.ro