Susține-ne!

Susține-ne!

Suntem recunoscători pentru fiecare donație primită! Mai jos puteți alege modalitatea de donare: plata prin card online, PayPal sau transfer bancar direct.


Plată online cu card

Suma Donata

 LEI  EURO  USD

Nume*

 

Prenume*

 
  

Organizatie

 

Oras

 

Adresa

 

E-mail*

 

Telefon*

 

Bottom of Form

PayPal

Transfer bancar

  • LEI / RON = IBAN: RO16 BTRL RONCRT 0241 2050 01
  • EURO = IBAN: RO38 BTRL 0130 4205 9428 89XX
  • LEI / RON = IBAN: RO59 BTRLR ONCRT 0241 2050 03 (Online Record Book)

Redirecționează 2%

Redirecționează 2% din impozitul anual pe salariu către activitățile noastre. Descarcă formularul pre-completat cu datele noastre și depune-l la Agenția de Administrare Fiscală de care aparții. Îți stăm la dispoziție pentru orice întrebări ai avea! Mulțumim pentru încredere!

Descarcă formularul pre-completat cu datele noastre

Redirecționează 20% din impozitul companiei

Modalitatea de redirecționare este foarte simplă: Codul fiscal permite ca 20% din impozitul pe profit al unei companii să fie redirecționat către un ONG (în loc să ajungă în conturile statului român). Redirecționarea nu are costuri suplimentare pentru companie și se face printr-un contract de sponsorizare care trebuie semnat și plătit până la sfârșitul anului calendaristic. Puteți descărca contractul de sponsorizare de pe linkul de mai jos.

Acest tip de sponsorizare nu presupune alte cheltuieli suplimentare și nu afectează profitul net al companiei. Sponsorizarea este total deductibilă din impozit, daca se respecta limitele impuse de Codul fiscal (să nu depășească 20% din impozitul pe profit sau 5 la mie din cifra de afaceri).

Plata trebuie efectuată până la 31 decembrie, pentru a se considera parte din anul fiscal în curs, altfel va fi considerată sponsorizare aferentă anului următor.

Prin sprijinul oferit, susțineți activitățile zilnice ale Fundației în beneficiul tinerilor participanți în programul Award din România, indifferent de statut social, etnic sau religios.

Descarcă contractul de sponsorizare