Curs de formare de Lideri Award

Ești nou venit în Award? În cadrul acestui curs îți vom furniza toate informațiile necesare despre program care îți vor permite să abordezi și să sprijini tinerii în parcurgerea Award-ului, dar și să coordonezi programul în cadrul instituției din care faci parte. Obiectivul principal al acestui training este însușirea de cunoștințe și abilități pentru rolul de lider în vederea derulării programului în acord cu principiile și standardele internaționale ale acestuia. Fiecare instituție are nevoie de cel puțin 4 persoane instruite, adulte pentru a se licenția. Participanții la acest training vor învăța despre istoria, filosofia, structura și modalitatea potrivită pentru organizație de a livra programul Award, astfel încât să fie relevant pentru tineri. Participanții training-ului obțin un certificat recunoscut la nivel internațional, care le permite să coordoneze un grup de tineri participanți, cu vârsta cuprinsă între 14-24 ani. Grup țintă: profesori, educatori, lucrători de tineret, voluntari, părinți. Condiții de participare la training:
  • Pentru a obține certificatul de lider Award este necesar să parcurgi training-ul în întregime.
  • Participanții la training sunt de acord, în momentul înregistrării, ca datele lor personale să fie folosite pentru training, datele de contact să fie distribuite către ceilalți participanți și ca fotografiile de la training să fie publicate pe rețelele de socializare ale fundației.
  • Certificatul de lider Award este nominal, astfel încât este non-transferabil în cadrul școlii/organizației/companiei. Certificatul este transferabil pentru persoana instruită în cazul în care dorește să se transfere la o altă Unitate Award.
  • Fundația își rezervă dreptul de a reprograma training-ul din cauza unui număr insuficient de participanți sau din alte motive. În acest caz, se va stabili o altă dată pentru training.
Posted in Training-uri.