Curs pentru Supraveghetori și Evaluatori secțiunea Aventură

Ești pasionat de ieșirile în natură și ai abilități tehnice în activitățile outdoor? În cadrul acestui curs vei primi informațiile necesare pentru a deveni un supraveghetor și evaluator Award și vei putea oferi sprijin tinerilor în organizarea și derularea călătoriilor de aventură pe care tinerii le parcurg.  Acest training se adresează celor interesați de îndeplinirea rolurilor de supraveghetor și evaluator al călătoriilor din cadrul secțiunii de aventură, una dintre cele mai îndrăgite activități din programul Award. Cei interesați de aceste roluri este necesar să dețină cunoștințe de orientare pe hartă și pe teren, echipament, leadership, supraviețuire, să le placă să petreacă timp în aer liber și să aibă suficientă experiență în expediții montane pentru a putea să ghideze participanții în călătorii. Un supraveghetor este capabil să pregătească un grup de participanți pentru parcurgerea cu succes a călătoriei din cadrul secțiunii de Aventură. Un evaluator este capabil să evalueze obiectiv activitățile participanților pe parcursul călătoriei și să asigure respectarea standardelor Award. Participanții obțin un certificat recunoscut la nivel internațional ce le permite să pregătească un grup de tineri participanți la program, cu vârsta cuprinsă între 14-24 ani, să parcurgă în siguranță călătoria și să se asigure că standardele Award-ului sunt respectate. Formatul și durata training-ului nu le conferă participanților abilități tehnice (orientarea cu busola, cu harta, planificare de explorări și expediții, de gătit în aer liber etc.).  Grup țintă: membri cluburi montane, profesori, educatori, lucrători de tineret, voluntari, părinți. Condiții de participare la training:
  • Pentru a obține certificatul de supraveghetor și evaluator Award este necesar să parcurgi training-ul în întregime.
  • Participanții la training sunt de acord, în momentul înregistrării, ca datele lor personale să fie folosite pentru training, datele de contact să fie distribuite către ceilalți participanți și ca fotografiile de la training să fie publicate pe rețelele de socializare ale fundației.
  • Certificatul este non-transferabil în cadrul școlii / organizației / companiei.
  • Fundația își rezervă dreptul de a reprograma training-ul din cauza unui număr insuficient de participanți sau din alte motive. În acest caz, se va stabili o altă dată pentru training.
Posted in Training-uri.