ORB Participanți

De ce am lansat platforma ORB?
Cu ajutorul platformei ORB îți va fi mult mai uşor să scrii despre o activitate sau să adăugi fotografii direct pe pagina ta. În plus, oferă o perspectivă mult mai clară despre cum îți poți îndeplini obiectivele pentru că procentele sunt afişate la toate secțiunile programului. Şi, mai mult decât atât, poți să îți înregistrezi progresul chiar în timp ce aştepți autobuzul. Există două aplicații, una este pentru lideri şi cealaltă este pentru participanţi. Aplicaţiile comunică între ele şi pot să ofere informaţii cu ajutorul unei simple notificări mobile.

Există și o aplicație pentru telefon?
Aplicația pentru telefon te va ajuta să îți urmărești mult mai ușor progresul în activitatea aleasă. În plus, te ajută să îți înregistrezi rapid activitatea şi de a avea o imagine clară a modului în care îți atingi obiectivele. Există două aplicaţii, una este pentru lideri şi cealaltă este pentru participanţi. Aplicaţiile comunică între ele şi pot să ofere informaţii cu ajutorul unei simple notificări mobile.

Pe ce platformă funcționează aplicația?
În prezent aplicația funcţionează pe Android şi iOS. Poate fi folosită, de asemenea, pe iPad-uri și tablete Android.

Ce se întâmplă cu progresul pe vechiul sistem?

Progresul poate fi găsit cu uşurinţă în noua interfaţă. Te rugăm să faci o scurtă verificare – dacă întâmpini orice problemă, contactează-ne la office@dofe.ro

Link-uri și ghiduri utile
Aici poţi găsi ghiduri și tutoriale, care îți vor face viaţa mai uşoară:
PARTICIPANT’S USER GUIDE FOR THE ORB WEB INTERFACE
PARTICIPANT’S USER GUIDE FOR THE ORB APP

Pentru a accesa platforma Online Record Book te rugăm să accesezi următorul link: www.onlinerecordbook.org , și nu uita de taxa de participare aici: