Ce este Award-ul?

Ai între 14 şi 24 de ani? Vrei să încerci ceva nou, să vezi lumea şi să obţii certificate de prestigiu făcând ceea ce îţi place? Atunci programul Award este exact ceea ce cauţi!

Award-ul este liderul mondial în premierea reuşitelor tinerilor şi este locul unde vei câştiga experienţă, îţi vei face prieteni şi vei dezvolta talentele ce vor rămâne cu tine pe tot parcursul vieţii. În programul Award poţi să dezvolţi activităţile pe care le faci deja , cum ar fi activităţi sportive sau pur şi simplu cântatul la un instrument muzical. Sau, poţi să începi o activitate la care ai visat demult dar nu ai fost îndeajuns de motivat să o pui în practică. În plus, îţi impui propriile obiective şi îţi planifici activităţile în aşa fel încât să fie amuzant, dar şi provocator în acelaşi timp.

Cu programul Award vei faci mai mult decât poţi să îţi imaginezi acum!
Când ceva nu merge cum ai plănuit, vei fi înconjurat de voluntari ce vor încerca să te ajute să depăşeşti obstacolele, iar atunci când se ajunge la succes nu vei avea doar un sentiment grozav despre tine dar vei şi obţine un certificat Award.
Programul Award trebuie să fie o adevărată provocare dar şi o aventură unde să te distrezi de minune. Astfel poţi să-ţi alegi la ce nivel al programului o să participi şi ce activităţi o parcurgi și ce obiective vrei să îţi îndeplineşti. Poate că deja iei parte la o mulţime de activităţi pot fi integrate în secţiunile programului Award (cluburi şcolare, sport, voluntariat, drumeţii). Sau ai dorinţe sau idei ascunse despre ceva ce ai vrea să faci, dar nu îndeajuns încât să le pui în practică. Sau planurile tale sunt de-a dreptul geniale, dar te-ai descurajat după primul obstacol.

Programul Award va face totul mai uşor şi mai amuzant!
Pentru a fi mai accesibil pentru tine, Award-ul este împărţit în patru secţiuni principale: Abilităţi personale, Activităţi fizice, Voluntariat şi Aventură. Pentru finalizarea nivelului de Aur în Award vei lua parte chiar la o secţiune adiţională – Proiect rezidenţial. În cadrul acestor secţiuni este posibilă implicarea în activităţile pe care deja le desfăşori sau la altele noi.

Să-ţi depăşeşti limitele şi să-ţi îndeplineşti obiectivele va fi cea mai mare recompensă în programul Award. Pe lângă acest lucru, îţi vei face noi prieteni, vei căpăta experienţe şi aptitudini interesante, şi vei avea un certificat ce va atesta participarea ta în program.

Fii parte din program și întrece-ţi limitele! Înscrie-te!