Înscrie-te în program independent

Centru Award Virtual

Dacă liceul, universitatea sau locul tău de muncă nu derulează încă programul Award și ai sub 25 de ani, poți să te înscrii independent prin intermediul Fundației Naționale ca Centru Award Virtual, unde vei avea un Lider Award care te va susține și motiva pe parcursul programului. 

 

Cum să te înscrii în program prin Centrul Award Virtual 

Pasul 1 Decide la ce nivel vrei să te înscrii în program – acest lucru depinde de vârsta ta și timpul dedicat.

Pasul 2 Înscrie-te pe Online Record Book (ORB) – www.onlinerecordbook.org – pentru a te înscrie alege ca unitate  National Office Virtual Award Centre.

Pasul 3  Împreună cu liderul tău, decide ce ai de gând să faci pentru fiecare secțiune a programului și găsește un inscructor adecvat care să te susțină în activitățile alese. Abilități Personale, Activități Fizice, Voluntariat, Aventură și Proiect Rezidențial – poți să te gândești la ceva ce faci deja sau ai vrea să faci și s-ar potrivi în cadrul acestor secțiuni.

Pasul 4 Poți începe! Nu uita să îți completezi progresul pe ORB, iar instructorul să valideze activitatea pe măsură ce finalizezi fiecare secțiune.

Pasul 5 După finalizarea nivelului ales, adițional dezvoltării lor personale și cunoașterea abilităților, vei primi un certificat de recunoaștere a eforturilor depuse, recunoscut la nivel internațional și vei lua parte la o ceremonie la care participă personalități din țară și din străinătate.

Înscrie-te folosind aplicația ORB  https://www.onlinerecordbook.org, alege The Duke of Edinburgh’s International Award Romania ca centru, sau ne poți contacta prin email office@dofe.ro sau telefonic 0771 040 602.

Pentru a accesa platforma Online Record Book te rugăm să accesezi următorul link: www.onlinerecordbook.org, alege The Duke of Edinburgh’s International Award Romania ca centru, sau ne poți contacta prin email office@dofe.ro sau telefonic 0771 040 602 – și nu uita de taxa de participare aici: