Recunoaștere

Participanții Award care finalizează programul primesc un certificat recunoscut de către școli și angajatori la nivel național și internațional. De asemenea, participantul va dobândi abilități și experiențe ce îi vor fi utile în viața de după program.

Certificatul  Award va adăuga puncte forte CV-ului tău, demonstrând că ai obținut sau ți-ai îmbunătățit abilitățile și că ai avut un impact asupra comunității prin secțiunea de Voluntariat, dar mai ales că ai organizat și desfășurat împreună cu echipa ta secțiunea Aventură.

Noile aptitudini dobândite și experiența acumulată împreună cu binemeritata încredere în sine te pot aduce cu un pas mai aproape de universitatea sau slujba ta de vis.

Cu siguranță vei putea să păstrezi legătura cu persoanele minunate pe care le-ai întâlnit în programul Award. Dacă dorești, poți deveni voluntar Award imediat după ce finalizezi programul. Tinerii cei mai implicați pot deveni Ambasadori Award.

Finalizatorii nivelului de Aur primesc certificatul și insigna într-o ceremonie special organizată la nivel national, în prezența Majestății Sale  Margareta, Custode al Coroanei Române și a altor invitați speciali la Palatul Elisabeta.