Evenimente

Gala Regală

Începând cu iunie 2013 programul The Duke of Edinburgh’s International Award România este patronat de Alteţa Sa Regală Principesa Moştenitoare Margareta a României. Primul eveniment în calitate de Patron a fost Gala Regală în scopul lansării oficiale a programului The Duke of Edinburgh’s International Award România, eveniment unic care a adus împreună Familiile Regale din România şi Marea Britanie, Ministerul Educaţiei Naţionale şi peste 150 de reprezentanţi din mediul public şi privat, sponsori şi parteneri. Evenimentele au continuat cu semnarea parteneriatului cu Ministerul Educaţiei Naţionale şi Prânzul Regal al Femeilor de Afaceri, organizat şi găzduit de Casa Regală a României.  

Ceremonii Award

Ceremonie Award de Aur

La acest eveniment, deținătorii nivelului de aur de aur primesc certificatele din partea Alteţei Sale Regale Principesa Moştenitoare Margareta a României, Patron al programului The Duke of Edinburgh’s International Award Romania. Ceremonia se desfășoară în fiecare an la Palatul Elisabeta din București, cu reprezentanți ai organizațiilor publice și private, sponsori și parteneri.
 

Ceremonie Award bronz şi argint

Ceremonie Award bronz şi argint, Braşov, Sala Patria, 23 aprilie 2016

În data de 23 aprilie 2016 Sala Patria din Brașov a găzduit Ceremonia de premiere a tinerilor care au finalizat unul din nivelurile de Bronz și Argint ale programului Award. 56 de tineri din Brașov, Făgăraș, București, Cluj şi Bacău au fost premiați de către doamna viceprimar Alexandrina Durbacă pentru progresul lor prin parcurgerea celor 4 secțiuni ale programului: Voluntariat, Abilități Personale, Activități Fizice și Aventură. Ceremonia a reprezentat un bun prilej pentru ca tinerii participanți în program să încânte auditoriul cu talentul lor prin momente atistice deosebite, reprezentaţii de muzică instrumentală, vocală, balet şi public speaking. Evenimentul a avut loc cu sprijinul partenerului principal Primăria Municipiului Braşov și a sponsorilor Hotel Kronwell, Florăriile Magnolia, Deliciile Kronstadt, Effect Advertising, Seo Studio Pro SRL. Un moment emoţionant l-a constituit acordarea de certificate de recunoaştere a meritelor celor peste 20 de voluntari minunați, fără de care programul Award nu ar putea fi oferit tinerilor. Implicarea lor în Award însumează peste 2800 de ore de voluntariat, adresate tinerilor și dezvoltării acestora.