Proiecte ale Award

[vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”893″ img_size=”full”][vc_single_image image=”1628″ img_size=”full”][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

Proiecte speciale Award

Sunt proiecte susținute de The Duke of Edinburg’s International Award care facilitează extindrerea programului Award în zone cu un anumit specific: social, etnic etc. The Duke of Edinburgh’s  International Award Romania derulează în present trei proiecte speciale: 1. InSide Out, proiect ce se adresează tinerilor aflați în Centrele de reeducare și penitenciare: Centrul de reeducare de la Buziaș, Centrul de reeducare de la Târgu Ocna și Penitenciarul Codlea. 2. Award in Business, unde programul Award este oferit companiilor din România care au angajați tineri, oferindu-le astfel oportunitatea dezvoltării personale. 3. Youth Covasna, este un proiect care oferă tineriilor de etnie maghiară din județele Covasna și Harghita.

Proiectul Award in Business

Grup țintă: Șomerii tineri sau tineri în pericol de a deveni șomeri
  • Promovarea programului Award către companii ca o oportunitate nouă de a susține tinerii angajați să devină mai buni, mai eficienți, recunoscuți și loiali. Având angajați instruiți mai bine, companiile vor deveni mai eficiente și productive.
  • Angajații, tineri sau adulți, nu au de obicei oportunitatea de a se dezvolta sustenabil pe plan personal din cauza provocărilor și a volumului de muncă, companiile alegând activitățile tip teambuilding, in general, pentru a îi motiva. Alegând Award-uk, companiile vor putea furniza cea mai recunoscută unealtă de dezvoltare personală și profesională, iar angajații vor avea un risc scăzut de șomaj în viitor.
Durata proiectului: 12 luni, până la 31 decembrie 2017 Manager de Proiect: Cicerone Busuioc (PDF) Award in Business

Proiectul InSide Out

Grup țintă: Tinerii din centrele de reeducare și penitenciare; Tinerii a căror acces la programul Award este limitat de lipsa livrării programului la nivel local. Scopul proiectului este de a contribui activ, prin intermediul programului Award, la devzoltarea personală a tinerilor din centrele educaționale (Administrația Națională a Penitenciarelor are două tipuri de indtituții de corecție pentru tineri: pentru cei cu vârsta cuprinsă între 14-18 ani centre de educare/reeducare, unde sunt lipsiți de libertate, dar au acces la diferite activități care îi ajută să se integreze și penitenciare unde sunt tinerii de peste 18 ani) pentru a îi reintegra în societate, a diminua rata de recidivă și pentru a contribui la dezvoltarea lor persnală prin crearea de lideri printre tinerii care au fost eliberați din centre. A face programul Award accesibil tuturor tinerilor cu vârsta cuprinsă între 14-19 ani din centrele de reeducare, și către tinerii cu vârsta între 19-24 ani din penitenciarele din România, tinerilor între 14-24 ani care au fost eliberați din centre prin Administrația Națională a Penitenciarelor, cu scopul de a spori implicarea activă a instituțiilor în programele de voluntariat. Durata Proiectului: 36 luni, până la 31 decembrie 2018 [/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]