Cum să susții programul Award

Nimic din ceea ce facem și din ceea ce tinerii realizează și experimentează nu ar fi posibil fără sprijinul partenerilor și voluntarilor noștri. Și dumneavoastră puteți să contribuiți și vă arătați sprijinul!

Privind tinerii din jurul vostru, stiți cât de importantă este educația. Sprijiniți-ne să le oferim un context relevant în care să își atingă potențialul!

The Duke of Edinburgh’s International Award Romania este singura fundație care furnizează o metodologie și o recunoaștere internațională pentru activitățile extra-curriculare ale tinerilor cu vârsta cuprinsă între 14-24 ani. Programul Award a implicat peste 8000 de tineri și 1500 de adulți voluntari. A reprezentat o oportunitate de dezvoltare și recunoaștere pentru studii la universități de prestigiu pentru unii tineri, pentru alții o șansă la reintegrare în societate când au ieșit din centrele de re-educare, orientare profesională pentru tinerii defavorizați sau care fac parte dintr-o categorie minoritar etnică și exemplele pot continua. Click aici pentru a vedea cum anume puteți sprijini tinerii și liceele care le oferă oportunități complete de educație, prin programul Award.

 

Direcționarea a 2% din impozitul pe venit

Descarcă Formular 230 și direcționează până la 3,5% din impozitul anual pe veniturile din salarii și din pensii, din 2020.

 

Susținere financiară

Una dintre modalitățile prin care ne puteți sprijini în extinderea rețelei de școli, organizații sau companii care fac posibilă participarea tinerilor in Award este o contribuție financiară. Făcând o contribuție financiară ne veți ajuta, de exemplu, în promovarea Award-ului, în organizarea de ceremonii Award sau alte evenimente și proiecte speciale (cursuri de formare, întâlniri naționale, proiecte internaționale etc.)

Puteți sprijini financiar tinerii provenind din medii defavorizate, sprijin care îi va ajuta să platească pentru cursuri de formare sau alte proiecte. De asemenea, sprijinirea participantuilui Award cu un talent excepțional sau un obiectiv extraordinar, ce necesită o sumă substanțială de bani pentru a fi îndepinită, este foarte motivantă atât pentru participant, cât și pentru alți tineri.

Puteți contribui financiar, de asemenea, direct către o școală sau organizație care livrează programul Award, care va folosi contribuția dumneavoastră, de exemplu, pentru achiziționarea de echipament pentru secțiunea de Aventură a participanților Award, pentru susținerea activităților tinerilor sau pentru organizarea unui eveniment în țară sau în străinătate.

 

Materiale și servicii

O altă modalitate de a susține dezvoltarea programului Award în România este sprijinul oferit prin servicii pro-bono. Prin donarea de materiale, precum echipament pentru călătoriile de aventură, puteți sprijini direct tinerii implicați în Award sau o rețea de școli, organizații și voluntari, ei putând aprecia  materiale necesare primite pentru activitatea lor cu tinerii etc. Puteți contribui, de asemenea, și la buna funcționare a Fundației Award din România care lucrează pentru promovarea Award-ului și pentru menținerea standardelor înalte, de exemplu prin donarea de consumabile pentru birou,  materiale promoționale sau echipament pentru expediții montane. Sau ne puteți ajuta să economisim din costuri oferind un spațiu pentru activitățile noastre sau pentru training-uri, în țară.

Pentru mai multe informații despre program și modalități de a ne susține, vă rugăm îl contactați pe președintele fundației, Shajjad Rizvi MBE la 0744 873 340.