De ce să susții programul Award

The Duke of Edinburgh’s International Award este liderul programelor de tineret, recunoscând progresul lor și ajutânu-i să își formeze abilități, comportamente și atitudini valorificate de către angajatori la nivel global.

Programul permite tinerilor să petreacă în mod productiv timpul liber și să își îmbunătățească abilitățile care pot fi valorificate mai târziu la locul de muncă și nu numai. Datorită prestigiului la nivel global și sprijinului Familiei Regale, Award-ul este implementat de diferite instituții și companii atât din țară cât și din străinătate.

Pentru un tânăr, participarea în programul Award este o experiență interesantă prin care învață că, fiind responsabil, perseverent și determinat, poate atinge obiectivele cele mai ambițioase.

Prin înscrierea în program, tânărul acceptă provocarea de a lucra mereu cu sine. Iar îndeplinirea obiectivelor alese  îi conferă încrederea și pasiunea de care are nevoie pentru a căuta alte provocări atât în ​​viața comunității, cât și în studii și cariera profesională.

Programul se bazează pe o metodologie elaborată și testată în timp, pe principiile învățării experiențiale și are o abordare individuală pentru fiecare tânăr. Alte beneficii ale acestui program pot fi găsite în mărturiile participanților.

Fundația International Award a publicat o broșură cu impactul pe care programul Award, broșură pe care o puteți consulta aici: Măsurarea impactului programului Award (PDF)

Fundația The Duke of Edinburgh’s International Award România își propune să facă disponibil Award-ul tuturor tinerilor din țară, asigurând în același timp standardele internaționale de calitate ale programului, toate în conformitate cu (și cu sprijinul) Fundației Internaționale Award.

Pentru mai multe informații modalități de a ne susține, vă rugăm îl contactați pe președintele fundației noastre: Shajjad Rizvi la +040 744873 340