Evenimente

Gala Regală

Începând cu iunie 2013 programul The Duke of Edinburgh’s International Award România este patronat de Majestatea Sa Margareta, Custode al Coroanei Române.

Primul eveniment în calitate de Patron a fost Gala Regală în scopul lansării oficiale a programului The Duke of Edinburgh’s International Award România, eveniment unic care a adus împreună Familiile Regale din România şi Marea Britanie, Ministerul Educaţiei  şi peste 150 de reprezentanţi din mediul public şi privat, sponsori şi parteneri.

Evenimentele au continuat cu semnarea parteneriatului cu Ministerul Educaţiei  şi Prânzul Regal al Femeilor de Afaceri, organizat şi găzduit de Casa Regală a României.

Ceremonii de recunoaștere

Ceremoniile de Aur se desfășoară anual la Palatul Elisabeta din București, cu reprezentanți ai organizațiilor publice și private, sponsori și parteneri, unde finalizatorii nivelului de Aur primesc certificatele din partea Majestății Sale Margareta, Custode al Coroanei Române, Patron al programului în țară și își împărtășesc experiențele avute în timpul participării.

Ceremoniile de Bronz și Argint sunt organizate la nivel local, de către Unitățile Award, reprezentând un bun prilej pentru ca tinerii participanți în program să încânte auditoriul cu talentul lor prin momente artistice deosebite, reprezentaţii de muzică instrumentală, vocală, balet, să își împărtășească experiențele avute. Evenimentele au loc cu sprijinul actorilor sociali și companiilor de la nivel local și cuprind reunoașterea tinerilor și a adulților voluntari care oferă mii de ore de voluntariat tinerilor și comunităților din care fac parte.