Award Youth Covasna
Award Youth Covasna

Susține programul Award

Programul Award are un efect pozitiv asupra tinerilor, schimbându-le gândirea și atitudinea față de viață. Îi introduce într-o lume în care „da, pot să o fac” și „da, voi încerca” înlocuiesc neîncrederea și frica de eșec. Programul dezvoltă competențe cheie atât de necesare pentru un viitor de succes.

Fiecare donație reprezintă o diferență imensă în viața tinerilor din România și, cu sprijinul vostru, reușim să aducem o schimbare pozitivă în sistemul educațional.

Există mai multe moduri prin care puteți contribui:

Sponsor la nivel național

Împreună putem crea schimbări transformaționale.

Ca partener poți deveni un susținător la nivel național al programului Award, contribuind la dezvoltarea tinerilor și lăsând o moștenire de durată pentru generațiile viitoare din România.

Împreună susținem tinerii să fie #WorldReady! 

Suport operațional

Sprijină școlile sau organizațiile de tineret din comunitatea sau regiunea ta să deruleze programul Award, ca parteneri educaționali care împărtășesc scopul și obiectivele noastre strategice, începând cu 1.000 de euro/an.

Sau dacă faceți parte dintr-o companie cu angajați tineri cu vârsta până la 24 de ani, putem avea în vedere derularea programului prin intermediul Award in Business.

Redirecționează 20%

Redirecționează 20% din impozitul companiei tale în sprijinul tinerilor români, având în vedere în același timp avantajele fiscale.
Modul de redirecționare este foarte simplu: Codul fiscal permite ca acel 20% din impozitul pe profitul unei companii să fie redirecționat către un ONG (în loc să ajungă în conturile statului român).

Descarcă Contractul de sponsorizare

Redirecționează 3,5%

Directioneaza 3.5% pentru tinerii din Romania!

De 10 ani sprijinim adulții să livreze un program cu o istorie de peste 60 ani tinerilor cu care lucrează, prin care îi sprijină să se dezvolte şi să producă schimbări pozitive în comunităţile lor.

Vă invitam să sprijniti misiunea noastră și să direcționați impozitul pe venit online. Vă suntem recunoscători pentru încrederea acordată!

Challange 100

Vă invităm să vă alăturați campaniei Challenge100. Fie că este vorba de prăjituri, minute, mile, cuvinte, fotografii, rețete sau orice altceva, depinde doar de voi cum doriți să vă implicați.

Provocați-vă să faceți ceva în jurul numărului 100 și ajutați-ne să sprijinim 200 de tineri din comunități cu risc pentru a-și atinge potențialul infinit. Pentru a dona, puteți susține o cauză sau puteți să vă înscrieți cu o provocare proprie (mai multe detalii aici)

Devino Partener

The Duke of Edinburgh’s International Award lucrează îndeaproape cu companii, instituții de învățământ și organizații de tineret din întreaga lume pentru a sprijini următoarea generație să devină cetățeni dedicați, responsabili și împliniți ai lumii.

Cu ajutorul partenerilor noștri, progresăm în mod constant către viziunea ca fiecare tânăr cu vârsta cuprinsă între 14-24 de ani din întreaga lume să poată avea acces la oportunități de dezvoltare prin programul Award.

Mulțumiri sponsorilor noștri

swish2 1