covers RO 07
covers RO 04
covers RO 02
covers RO 01 1
discover your passion
ready to adventure
making a difference
covers RO 07
covers RO 04
covers RO 02
covers RO 01 1
discover your passion
ready to adventure
making a difference
previous arrow
next arrow

Campania 2 Euro SMS

Campania proiectului Pregătiți pentru viitor este o invitație transmisă întregii comunități de a susține un program complet care contribuie la dezvoltare personală a tinerilor din România.

Direcționarea a 2 euro prin SMS, lună de lună, ne va permite să ajungem în viețile cât mai multor tineri, indiferent de mediul lor de proveniență, statut social, etnic sau religios, pentru putea îmbrățișa oportunitatea de dezvoltare a abilităților care vin în completarea educației de la școală sau de la locul de muncă, de a-și găsi potențialul și de a-și depăși limitele.

Programul Award a adus transformări pozitive în viețile tinerilor, de la excelență în educație până la îmbunătățirea calității vieții, scăderea ratei recidive sau a abandonului școlar. Impactul este extraordinar: pur și simplu le transformă viețile.

Sprijiniți tinerii din medii cu risc să facă față provocărilor, pentru a-și găsi scopul, pasiunea și locul în lume, alături de lideri și voluntari bine pregătiți.

Donează 2 euro cu textul LIBER trimis la 8845 și provoacă tinerii să viseze, să-și sărbătorească realizările și să facă o diferență în comunitatea lor. Cu ajutorul fiecărei donațiii vom putea oferi sprijinul necesar tinerilor din comunități greu accesibile.

Până în prezent programul Award a cunoscut o extindere rapidă în România, formând peste 2.000 de adulți voluntari, cadre didactice și lucrători de tineret, și implicând aproape 10.000 de tineri, care au început călătoria spre un viitor mai bun, descoperindu-și noi abilități și dezvoltându-le pe cele existente.

schimbare sustine