Award Youth Covasna
Award Youth Covasna

Award-ul pregăteşte tinerii pentru viaţă

Nu toată învăţarea are loc în sala de clasă. Tinerii au nevoie de experienţe în afara clasei pentru a deveni implicaţi, responsabili şi cetăţeni activi ai acestei lumi.

Ce este The Duke of Edinburgh’s International Award?

The Duke of Edinburgh’s International Award este liderul global al programelor de tineret, destinat tinerilor cu vârsta cuprinsă între 14-24 ani. Indiferent de mediul de provenienţă, contextul economic sau social al tinerilor, programul aduce o îmbunătăţire reală în viaţa lor şi le oferă şansa să exceleze şi să fie recunoscuţi la nivel internaţional pentru acest lucru.

Sprijinit şi recunoscut de Familia Regală Britanică cu ASR Principele Edward ca Preşedinte al Fundaţiei internaţionale, programul Award este acum disponibil şi tinerilor din România, sub patronajul Majestăţii Sale Margareta, Custode al Coroanei române. Programul aduce împreună cunoştinţe noi, distracţie şi natură, astfel încât fiecare tânăr are parte de experienţe memorabile şi dezvoltare de abilităţi de viaţă care vor fi de ajutor în viitor, atât în viaţa profesională, cât şi în viaţa personală. 

De la lansarea de acum mai mult de 60 ani, programul Award a inspirat milioane de tineri şi le-a transformat vieţile. Prin educaţia non formală şi învăţare, programul Award poate juca un rol critic în dezvoltarea personală a tinerilor şi este realizabil pentru fiecare persoană care decide să accepte această provocare.

Adventurous Journey