Award Youth Covasna
Award Youth Covasna

Sponsori și Parteneri Award

The Duke of Edinburgh’s International Award lucrează îndeaproape cu companii, instituții de învățământ și organizații de tineret din întreaga lume pentru a sprijini următoarea generație să devină cetățeni dedicați, responsabili și împliniți ai lumii.

Având în vedere că programul este prezent în peste 130 de țări și teritorii și are peste 500 de organizații licențiate, partenerii noștri susțin o rețea largă de instituții și organizații axate pe lucrul cu tinerii. Cu ajutorul partenerilor noștri, progresăm în mod constant către viziunea ca fiecare tânăr cu vârsta cuprinsă între 14-24 de ani din întreaga lume să poată avea acces la oportunități de dezvoltare prin programul Award.

Credem că programul Award poate fi un model pentru investițiile cu succes în capitalul uman, în special pentru consolidarea rezilienței, susținerea celor mai vulnerabile grupuri și promovarea prosperității globale.

În numele Fundației The Duke of Edinburgh’s International Award Romania, dorim să vă mulțumim pentru sprijinul generos în susținerea tinerilor din România. Prin donația făcută suntem cu un pas mai aproape de îndeplinirea obiectivului nostru, de a pregăti tinerii pentru viitor, iar sprijinul dumneavoastră ne-a ajutat să susținem mai mulți tineri din medii diverse să își găsească pasiunea, scopul și locul în această lume.

Dacă doriți să susțineți următoarea generație și să deveniți membru al comunității World Fellowship, nu ezitați să ne contactați.

Support How Adults in the Award
swish2 1