Award Youth Covasna
Award Youth Covasna

World Fellowship

World Fellowship este o rețea globală de management formată din directori executivi, lideri din industrie, ambasadori internaționali, filantropi și fondatori ai unor afaceri de succes la nivel internațional.

Înființată în 1987 pentru a susține dezvoltarea programului The Duke of Edinburgh’s International Award prin inițiative filantropice, permite tinerilor să facă parte din cel mai important program de tineret și să fie recunoscuți pentru realizările lor și să-și dezvolte abilități pentru viață, oriunde s-ar afla în lume.

Programul Award reunește susținătorii la evenimente și întâlniri în întreaga lume, jucând un rol vital în îndeplinirea misiunii noastre, de a face programul Award accesibil fiecărui tânăr între 14-24 de ani din întreaga lume, indiferent de abilități, experiență sau cultură.

support us
Teofil Muresan World Fellow of the Award in Romania Chairman of E INFRA

Sunt onorat să fiu membru The Duke of Edinburgh’s International Award Romania și să fac parte dintr-un program care oferă o perspectivă inedită și inspiră mii de tineri să îți descopere potențialul.

Necesitatea unui astfel de program nu a fost niciodată mai relevantă și vom face tot posibilul pentru a continua moștenirea lăsată de fondator, ASR Principele Philip.

Este responsabilitatea noastră, ca lideri ai mediului de afaceri, să ne susținem comunitatea, să sprijinim tinerii să prospere și să devină membri productivi ai societății noastre și exact acest lucru înseamnă susținerea programului Award.

Teofil Mureșan, World Fellow România, Președinte E – INFRA

Shajjad Rizvi MBE Chairman of The Duke of Edinburghs International Award

Shajjad Rizvi MBE


În numele Fundației The Duke of Edinburgh’s International Award România, dorim să vă mulțumim pentru sprijinul oferit în susținerea și dezvoltarea tinerilor din România. Prin donația făcută, suntem cu un pas mai aproape de îndeplinirea obiectivului nostru, de a pregăti tinerii pentru viitor și de a ajunge la mai mulți tineri din medii diverse din întreaga țară, pentru a-și descoperi potențialul, scopul și locul lor în această lume.

phone 24 +40 744 873 340

email 11 24 1 shajjad.rizvi@dofe.ro