Ceremonie Award la Zabola Estate

Există un moment al implicării și al acțiunii, există un moment al provocărilor și, când toate aceste momente sunt asumate sincer, inevitabil va fi și momentul reușitei și al recunoașterii meritelor.

Iar ziua de joi, 23 septembrie, a venit cu recunoaștere pentru cei 45 de tineri din Sfântu Gheorghe și Covasna, care au finalizat nivelurile de bronz și argint și care au luat parte la ceremonia de recunoaștere pentru progresul lor la Zabola Estate, Transylvania, precum și colegilor și prietenilor noștri de la Asociația Turul Iroda • Turul Office, pentru implicare și dăruire și, mai ales, pentru pașii importanți pe care îi faceți în dezvoltarea personală și promovarea programului Award către cât mai mulți tineri.

O experiență inedită la castelul din Transilvania, alături de Gregor Roy Chowdhury și Shajjad Rizvi MBE, președintele Fundației Award România. Felicitări tuturor tinerilor pentru perseverență și pasiune și mulțumiri liderilor, supraveghetorilor și evaluatorilor care le-au fost mereu aproape, i-au motivat și susținut în atingerea obiectivelor, precum și susținătorilor și partenerilor, fără de care programul Award nu ar fi posibil.

Ceremonie Award la Zabola Estate
Ceremonie Award la Zabola Estate