Curs Formare Lideri Award & Ucenic Electrician

Untitled design 1

Prima săptămână a lunii februarie 2022 a venit cu un nou curs de formare de Lideri Award, alături de proiectul Ucenic Electrician, un proiect desfășurat în parteneriat cu Distribuție Oltenia.

Alături de noi au fost peste 30 de persoane de la Liceul Tehnologic Astra Pitești, Liceul Energetic Târgu Jiu, Liceul Tehnologic nr. 1 Alexandria, Liceul de Transporturi Auto Drobeta Turnu Severin, Liceul Tehnologic Ferdinand I Râmnicu Vâlcea, Liceul Tehnologic Alexe Marin din Slatina, precum și membri ai echipei Distribuție Oltenia, care vor susține tineri din domeniul electric, care duce lipsă de specialiști, dar și de oportunități de dezvoltare a tinerilor proaspăt ieșiți de pe băncile școlii.

Le mulțumim partenerilor noștri, Distribuție Oltenia, Energie pentru bine, Adrem și EnergoBit, precum și echipei de formatori care a fost alături de noi, care au îmbrăcat mantia eroilor, au înțeles adevărata noastră menire: aceea de a forma generația de specialiști a viitorului și vor susține dezvoltarea personală și performanța celor 300 de elevi din proiect.

Untitled design 1