Global Forum 2022

WF DONORS DINNER ALR121022066

Global Forum 2022

Găzduit de The Duke of Edinburgh’s International Award – România, Forumul Global Award a avut loc la Cluj-Napoca, România în perioada 10-15 octombrie 2022. După parcurgerea perioadei de pandemie, a ne reuni fizic din toate colțurile lumii și a lucra cot la cot pentru a planifica direcția strategică a Award-ului în termeni de accesibilitate, acoperire și impact ce va servi anilor care vor urma, a reprezentat cu adevărat o șansă pentru care suntem infinit recunoscători. Toate acestea sunt lucruri ce fac ca Forumul Global 2022 să amprenteze memoria și istoria colectivă a DofE cu o experiență unică.

În rândul experiențelor unice se înregistrează și premierea faptului că România este prima țară aflată în afara Commonwealth care a adus împreună reprezentanți ai programului Award și nu numai, de pe întreg globul.

Agenda evenimentului a cuprins sesiuni în plen, workshop-uri
interactive, o Ceremonie a finalizatorilor nivelului de Aur, vizite la
școli private și de stat, a Academiei de Fotbal și alte astfel de evenimente care au dat ocazia delegaților să vadă Award-ul în acțiune.

Forumul a deservit drept cadru ideal discuțiilor în ceea ce privește
sustenabilitatea, parteneriatele și oportunitățile de dezvoltare,
împărtășirea lecțiilor și a celor mai bune practici, astfel încât Award-ul sa pregătească tinerii pentru viață.

Forumul 2022 a fost primul eveniment hibrid de acest fel, la care au
fost prezenți participanți ai 217 Autorități Naționale, precum și membri ai Fundației The Duke of Edinburgh’s International Award. Dintre aceștia, 145 delegați au participat fizic, iar 72 pe canalele virtuale.

De asemenea, am fost onorați de prezența Altetelor Sale Regale Ducele de Edinburgh și Principelui Guillaume de Luxemburg, a invitaților speciali, demnitari, World Fellows, Emerging Leaders, pe toata perioada Forumului, de 5 zile.

WF DONORS DINNER ALR121022069