Ceremonie Award la Palatul Elisabeta

Participanti Finalizeaza programul Award

Majestatea Sa Margareta Custodele Coroanei a găzduit marți, 29 octombrie 2019, în Sala Regilor de la Palatul Elisabeta o seară dedicată Fundației The Duke of Edinburgh’s International Award România.

Seara a fost prilejuită de acordarea certificatelor de recunoaștere tinerilor care au finalizat nivelul de aur al programului Award. Cei 12 tineri din Brașov, București, Cluj Napoca, Turda și Ploiești au fost premiați pentru progresul lor prin parcurgerea celor 4 secțiuni ale programului: voluntariat, abilități personale, activități fizice, aventură, plus proiectul rezidențial.

Un moment emoţionant la care a fost prezent ambasadorul Marii Britanii, Excelența Sa dl Andrew Noble, alături de dl Shajjad Rizvi, președintele fundației, dl Charlie Crocker și dna Christina Verchere și peste 60 de reprezentanți ai spațiului public și privat, sponsori și parteneri, precum și membri de familie, lideri, supraveghetori și evaluatori Award, oameni minunați fără de care programul Award nu ar putea fi oferit tinerilor.

Participanti recunoastere 12