Forum Global de tineret 2022, Cluj Napoca

Fundația The Duke of Edinburgh’s International Award Romania a fost aleasă să găzduiască Forumul Global Award în 2022 la Cluj Napoca. Evenimentul are loc la fiecare 3 ani și reunește susținători și lideri mondiali în domeniul educației și tineretului din peste 130 de țări.

ASR Principele Edward, Conte de Wessex împreună cu Președintele programului Award din Ghana, gazda Forumului Award în 2018, au predat Bastonul Forumului Global lui Shajjad Rizvi, preşedintele programului Award în România.

În centrul Forumului se află tinerii, Casele Regale prezente vor sublinia importanța culturii, educației și dezvoltării tinerilor ca întreg, iar temele abordate vor avea în vedere ocuparea forței de muncă, capacitatea de angajare a tinerilor, integrarea tinerilor din centrele de plasament și reabilitarea tinerilor din centrele educative și de detenție, crearea de locuri de muncă, sănătatea mintală, precum și alte subiecte cheie care au în vedere problemele reale cu care tinerii se confruntă în această perioadă. Ne dorim să sărbătorim tinerii români, astfel că în cadrul forumului va avea loc o dezbatere globală a tinerilor, difuzată la nivel global prin intermediul BBC, precum și o Gala a Tineretului.

Global Award Forum 2022 Cluj Napoca
Global Award Forum 2022 Cluj Napoca