Ziua Educației alături de C-EDU Clusterul de Educație

Ziua de 5 octombrie a fost una specială, în care am sărbătorit Ziua Educației alături de C-EDU Clusterul de Educație Cluj. La acest eveniment au fost prezenți actori din ecosistemul clujean de învățare și inovare. Ne-a făcut mare plăcere să descoperim pași concreți pe care îi putem lua pentru a îmbunătăți mediul în care se produce educarea și formarea tinerilor, de a promova valoarea învățării pe tot parcursul vieții și a crea o relație de dialog și colaborare între actorii din educație, mediul economic și comunitate.

Domnul Primar Emil Boc a anunțat lansarea FIX Cluj – Fondul de Inovare și Experiment Cluj, un mecanism nou, experimental, care încurajează inițiativele antreprenoriale inovative. Și, urmând exemplul membrilor fondatori, Fundația Award, alături de ceilalți membri care s-au alăturat clusterului în ultimul an, au plantat câte un copac la Centrul Regional de Excelență pentru Industrii Creative, unde împreună vom crea Parcul Educației.

De Ziua Internațională a Educației și a Profesorului, copacul plantat a fost mărul, iar pentru noi acesta a fost plantat de președinte fundației noastre, Shajjad Rizvi MBE.

243564986 2095057950660466 8562938166246909594 n 1